Over Bij Bobijn

 

Ik ben Elsje en moeder van 2 lieve kinderen van 8 en 6 jaar. Sinds de geboorte van mijn oudste ben ik besmet met het haakvirus. Knuffels, dekentjes, kleren, tassen en nog vele andere haakwerkjes hebben inmiddels een plek gekregen bij mijn kinderen, familie en vrienden. Nog steeds kom ik helemaal tot rust tijdens het haken.

Ik vind het belangrijk om een steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst. Daarom werk ik alleen met duurzame materialen. Zo gebruik ik voornamelijk wol en gerecycled katoen. Om een echt unieke uitstraling te krijgen ben ik ook begonnen om zelf de wol te spinnen en te verven. En zo is ‘Bij Bobijn’ ontstaan. Een webshop met unieke wol en handgemaakte producten. Deze producten maak ik in mijn studio in Valkenswaard.

Haken is een heerlijk ontspannende bezigheid en er is niets mooier dan aan het einde van je werk een zelfgemaakte deken, poncho of tas in handen te hebben in de kleuren die jij leuk vindt. Mijn missie is dan ook om meer mensen te inspireren om te gaan handwerken en oude ambachten als spinnen, weven en haken te blijven doen.

Laat je inspireren in mijn shop en als je net als ik een liefde hebt voor handwerken en wol zit er vast wat voor je bij. Heb je nog vragen of speciale wensen, mail me dan gerust.

 

Ga naar winkel